Alexander Zverev Girlfriend Olga Sharypova Bio-Wiki, Age, Height,Tennis ,Family, Net Worth And Wikipedia

0

Olga Sharypova Biography

Olga Sharypova is a Russian Tennis Player who is famously known as the ex-girlfriend of German professional tennis player Alexander Zverev. After the pair separated Zverev claimed that Alexandra physically abused her. She gave a detailed account of his obsessive and violent behavior in an Interview with Ben Rothenberg of Racquet Magazine.

Olga Sharypova Age And Birthday

She is 24 years old as of 2020.

  • Birthday

Despite being in the limelight Olga has managed to keep information regarding her personal life away from the public eye. As of 2020, it is not known when she was born. We are keeping close tabs on her and will update when accurate information regarding her date of birth and birthday is available.

Also Read: Eddie Hassell’s Murder Suspect D’Jon Antone Bio-Wiki, Age, Height, Family ,Parents,School And Arrested

Olga Sharypova Height And Weight

A woman of average height Olga stands at an estimated height of 5 feet 7 inches.

  • Weight

Further information regarding Olga’s body measurements such as weight and shoe size is still under investigation.We will update when accurate information is available.

Olga Sharypova Education

Information regarding where and when she went to school is still under investigation.

Olga Sharypova Family

Despite being in the limelight as a tennis player and the girlfriend of german professional tennis player Alexander Zverev Olga likes to keep her personal life very private. As of this writing, she has not revealed any information regarding who and where her parents and siblings areas of 2020.

Olga Sharypova Alexander Zverev

Olga was dating German tennis player Alexander Zverev but they later on separated. After they separated Olga brought forth claims of physical abuse against her ex-partner. She shed more light on the issue in an exclusive interview with Ben Rothenberg of Racquet Magazine.

“We had another fight, and in that fight, he punched me in the face for the first time,” she tells Rothenberg. “In other fights he was pushing me, shoving me, twisting my arms, choking me. But this was the first time he punched me, really punched me.”

She further claims that not even her closest acquaintances believed her when she told them of her dire circumstances and the emotional and physical abuse that she dealt with. Interviewer Ben confirmed that he saw photos of bruises to her body and face during their in-person meeting last week in New Jersey.

“At the top are two photos sent by Olga: The first shows dark bruises on her face; the second shows two dark bruises on her arm,” he writes of the pictures.

Zverev has twice denied any allegations, once in a social media statement and again on Wednesday during a press conference in Paris, and Rothenberg even spoke to the German’s agency and the ATP tour about Sharapova’s claims, but neither was willing to tell him much.

Olga Sharypova Networth

Her net worth is still under investigation.

Olga Sharypova Instagram

 

View this post on Instagram

 

МЕНЯ БИЛИ И БОЛЬШЕ НЕ БУДУ МОЛЧАТЬ. Я сейчас хочу рассказать одну очень личную и очень тяжелую для меня историю, которую я уже пережила и оставила в прошлом. Пишу я это, чтобы девушки, которые находятся или находились в такой же ситуации не чувствовали себя одинокими и нашли в себе силы жить дальше. Я была жертвой домашнего насилия! Первый раз это случилось в начале отношений, была ссора и меня ударили головой об стену с такой силой, что я села на пол. Что было дальше? Меня обвинили в том, что это я поднимаю руку.. человек, который секунду назад меня ударил стоял и кричал на меня, за что ударил не он, а я. Как это возможно? Почему я сразу не ушла? Почему простила? На эти вопросы , я правда не могу дать ответы. Я любила. Искренне любила и хотела быть с этим человеком, мне казалось , что это всего лишь ошибка, которую мы вместе исправим и оставим в прошлом. Но единственное , что стоило оставить в прошлом- это эти отношения. В августе прошлого года я побитая выбежала из гостиницы босиком. Я стояла на улице Нью-Йорка и не знала куда мне идти и что делать. Меня пытались задушить подушкой, ударили головой об стену, скручивали руки и в тот момент я действительно боялась за свою жизнь. Это была уже далеко не первая и не последняя ситуация, когда в отношениях на меня подняли руку. Она была самая страшная, потому что в какие-то моменты я не могла дышать. Честно, то время я вспоминаю с трудом, потому что тогда не было никаких красок жизни, один туман и непонимание происходящего. Я была другим человеком, верила в любовь и пыталась ее сохранить. Но люди не меняются, как показывает время. Отношения с абьюзером это сейчас не новость. Но когда ты в них находишься, тебе очень сложно из них выйти. Как из них вышла я? Это отдельная история, которую я расскажу чуть позже. Потому что я больше не буду молчать. Потому что эта тема, о которой нужно говорить. И я больше не боюсь. #янебоюсь

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.